Logo voor knussjes

Logo en visitekaartje voor Knussjes

Posted on Posted in Grafisch

Knussjes zijn persoonlijke cadeautjes samengesteld naar wens van de klant! Om nog professioneler te worden in het uitstralen van de creativiteit die Knussjes biedt is er gevraagd om een nieuw fris logo te ontwerpen. Hierbij is de hulp ingeroepen van Devimo.

Het resultaat:

Logo voor knussjes

Naast dit logo is ook gevraagd of wij een passend visitekaartje konden ontwikkelen die Knussjes kan leveren aan nieuwe klanten en connecties. Ook dit hebben wij samen met Knussjes is overleg ontworpen en voor Knussjes ingediend bij de drukker, zij verwacht deze visitekaartjes op 1 juni aanstaande.

Klantcontact

Omdat onze klanten door heel Nederland zitten en niet altijd bij het ontwikkelen bij kunnen zijn hebben wij via hulp op afstand en telefonische feedback Knussjes laten meekijken op onze pc zo kon er direct worden aangegeven hoe ze de aanpassing vond en nieuwe aanpassingen volgen. Zo zorgen wij van Devimo ervoor dat u als klant 100% tevreden bent met het resultaat.

Wij vinden klantcontact en klanttevredenheid zeer belangrijk. Daarom willen wij u graag betrekken bij het traject van ontwikkelen en resultaat. Om hier in de toekomst nog meer aan te kunnen doen ontwikkelen wij momenteel een klantenpaneel waar u nieuwe wijzigingen kunt bekijken, feedback kunt geven en oude projecten kan downloaden. ZO heeft u ook nog eens een gratis back-up van uw projecten. Neem vrijblijvend contact op met Devimo en vraag naar de mogelijkheden, wij zijn graag voor u in beweging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.